Vjenčanja i ostale svečane prigode

Vjenčanja i ostale svečane prigode

Jedini u Hrvatskoj, profesionalni zabavni program za djecu specijaliziran za vjenčanja

Pripremate vaš veliki dan, krizmu, krštenje, obljetnicu nečega vama posebnog ili okupljanje obitelji? Sve ste isplanirali, ali što s djecom? Želite i njima osigurati dobru zabavu, a u isto vrijeme pružiti roditeljima opuštenije vrijeme za razgovor i druženje?

Zato smo mi tu!

Ni najmlađa publika neće biti zaboravljena. Za svu prisutnu djecu, mađioničar Goranga ima super program. Izvest će poseban klaunovsko-mađioničarski program za vjenčanja, gdje sva djeca postaju pravi junaci predstave, a za to će biti i nagrađeni. Na kraju, dječji koraci bivaju povedeni u ritmu muzike za ples. Želite da se mali junaci pretvore u prave junake, a male princeze u prave princeze? Za to će se pobrinuti naša vila Tara sa programom ocrtavanja lica.

Vrijeme trajanja zabavnog programa za djecu:

Trajanje programa ovisi o individualnom dogovoru s najkraćim trajanjem od 60 minuta.

Program za odrasle:

Ako želite dodati malo dodatne zabave i smijeha na vašoj svečanosti, pozovite mađioničara Gorangu. Vaš poseban dan postat će čaroban. Uz svoje trikove, on će zabaviti goste uz stolove ili izvesti posebne trikove za mladence. Mađioničarski nastup na sceni traje po dogovoru i obično se održava kada glazbena grupa ima odmor.

Naše usluge uključuju:

  • Klaunovsko-mađioničarski program za djecu: Interaktivne predstave koje uključuju sve prisutne i stvaraju nezaboravne trenutke.
  • Face painting: Transformacija djece u omiljene likove i junake.
  • Mađioničar za odrasle: Zabava za odrasle goste kroz stolne trikove i scenske nastupe.

Zašto odabrati nas?

  • Profesionalnost: Naš tim je visoko kvalificiran i iskusni u radu s djecom i odraslima, osiguravajući vrhunsku zabavu za sve.
  • Fleksibilnost: Prilagođavamo se vašim potrebama i željama, omogućujući vam da uživate u svojoj svečanosti bez stresa.
  • Jedinstvenost: Naši programi su jedinstveni i prilagođeni svakom događaju, čineći vaš poseban dan nezaboravnim.

Kontakt

Kontaktirajte nas za više informacija i rezervacije. Dopustite nam da vašim najmlađima i gostima pružimo nezaboravne trenutke ispunjene smijehom, zabavom i čarolijom! Vaš veliki dan zaslužuje najbolje, a mi smo tu da to i omogućimo.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)